top of page

Rólunk

A PentaChem egy több mint 25 éves múlttal rendelkező családi tulajdonban lévő vegyipari vállalkozás, aminek vezetésébe mára bekapcsolódott a második vegyészmérnök generáció is.

 

Cégünk aktív export tevékenységet folytat a legtöbb európai országba, valamint az Egyesült Államokba is értékesíti termékeit.

PentaChem nevében megjelenik az első termékünkre az 5-Szulfoszalicilsavra való utalás, amit a mai napig kiemelkedő minőségben gyártunk és forgalmazunk. Emellett gyártási lehetőségeinket kihasználva foglalkozunk laboratóriumi és félüzemi méretekben anyagok szintézisével és formulázásával.

Cégünk egyik tulajdonosa Dr. Baán Gábor, a PentaChem megalapítását megelőzően több mint 20 évig foglalkozott kutatásvezetőként biológiailag aktív anyagok szintézisével. Egyik szakterülete a rovar feromonok, erre a tudásra alapozva hoztuk létre cégünk másik fő profilját a REAGRON® termékcsaládot.

A REAGRON® márkanév alatt a hatóanyagok szintézisétől a diszpenzer gyártásán keresztül a végfelhasználóknak gyártott csapdákig teljes rovarferomonokat tartalmazó termékpalettát kínálunk vevőinknek.

Cégünk küldetése, hogy a REAGRON® termékekkel támogassuk partnereinket a fenntartható és környezetbarát növényvédelem területén, valamint minőségi szolgáltatást nyújtsunk a vegyipari termékek gyártásában és fejlesztésében.

bottom of page